Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 15 maj 2012

Lukta gott, eller...

Ibland tycker jag att det här med dofter och att dölja dofter med dofter har gått alldeles över styr!!
Jag tänker då närmast på det här med att vi är så himla rädda för dofter som inte är så angenäma...!!
De flesta av oss är t ex så rädda för att lukta lite svett att vi knappt vågar svara i telefonen om vi inte parfymerat oss...!! 
Ja ja... det var väl en överdrift, men ni fattar vad jag menar!!

När Janne och jag var en sväng in till stan för att handla härom dagen så kom jag på att jag ville testa den här nya WC Duck fresh discs som jag har sett reklam för på TV.
Janne tyckte att de var onödigt dyra men jag envisades att jag ville testa dem, och stoppade helt sonika ner en förpackning i kundvagnen!

Gissa om jag ångrar att jag inte lyssnade på min käre make!! (För en gångs skull, kan tilläggas!! ;-)
När jag listat ut hur man skulle göra och kladdat fast en sån där klutt  i toastolen så höll jag på att storkna!! Fy fasiken vad det luktade starkt!! Jag kunde nästan inte andas!!

I morse när jag staplade upp på toa så hade jag totalt glömt bort det där och höll på att få en chock när jag öppnade toadörren!! Alltså; MÅSTE det lukta så starkt??? Det är övervidrigt!!!
Det är inte att det luktar illa - det luktar för mycket!!
Är människor så himla rädda för de dofter som vi trots allt producerar helt naturligt att vi till varje pris måste dölja dem?? What's that about??

Alltså, jag tycker om när det luktar gott - tro inget annat!! Men NÅN måtta får det väl ändå vara!?!
Det finns inte på kartan att jag någonsin köper dessa igen!! Never ever!!
Det borde stå en stor röd varningstext på dem: VARNING! Kan skapa andnöd! För de gjorde de - och då har jag inga som helst problem med astma eller nåt sånt!

Nä, varning för dessa!! De är bara ett dyrt sätt att få andnöd!!

Anneli.

2 kommentarer:

E. sa...

Hahaha!

Har reflekterat mycket kring detta med dofter på sistone :-) Särskilt som jag använder i princip allt naturligt! När jag går i mataffären tycker jag att det stinker från tvättmedelshyllan. Också när mina grannar tvättar med sina medel med parfym i!

Rekommenderar återigen varmt Attitudes produkter, finns i olika former och varianter :-)

Kram och ljus!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Ja skratta du bara E...!! :P Men jag har lärt mig min läxa!! Hädanefter blir det bara rena produkter!!!
Googlade på Attitude och såg att man kan köpa hem dem från ekobutiken.se! Tack för tipset!!
Och visst håller jag med dig: det mesta luktar alldeles för mycket!! Och kemiskt!! Blä!!
Kram!!