Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 16 maj 2012

Spännande möte

Idag mina vänner så har vi ÄNTLIGEN haft ett möte med en från kommunen ang kontrakt/arbetsuppgifter för vårt Sociala företag!! Ingenting är klart än, men det ser lovande ut!!
Sofie är samhällsplanerare och har hand om ett projekt om gratis kollektivtrafik som snart ska införas här i Avesta och vi ska få bli "bussvärdar" och hjälpa resenärer med t ex vilken buss de ska ta för att komma dit de vill och vilka tider bussarna går och sånt där.
Den 20 augusti ska vi om allt blir som vi tror få börja jobba, och innan dess ska vi få nån form av introduktion/kurs! :D Ev kan vi även få lite andra arbetsuppgifter också men det får tiden utvisa!

Efter mötet med Sofie försökte Eva på min nya praktikplats att sätta mig in i arbetet hos henne så nu är min hjärna helt överkokt av all information!! Det känns som att jag aldrig längtat efter sängen så mycket som just nu!! :P

Resten av den här dagen ska jag göra något helt intelligensbefriat!! Sitta på facebook t ex!! Because I'm worth it!! :P

Anneli.

4 kommentarer:

Maria sa...

Vad kul att det äntligen händer grejer!!! Tjohoooo. Kram till dig

Maria sa...

Vad kul att det äntligen händer grejer!!! Tjohoooo. Kram till dig

3pa2 sa...

aha det är alltså därför jag häckar på facebook :-)

Anneli Sjögren sa...

Maria: Ja visst är det roligt!!! Det har hänt lite grann sen du var här och skrev en artikel om oss!! :P Det börjar bli dags att du kommer och skriver en ny nu...!! :D
Kram på re'!!

3pa2: Ja...!! Visste du inte det??? *Blink blink* :P
I alla fall om man som jag sitter och spelar Bejeweled Blitz tills ögonen går i kors...!! :P