Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 20 maj 2012

Uppstigen från de döda....

Nä, nån PartyLite-visning hos Katta blev det inte...!! Jag har varit jättesjuk med 40 graders feber och halsont! Jag har sovit dygn i sträck och är fortfarande alldeles vimmelkantig!
Febern har gått ner till nästan normala nivåer men jag är helt orkeslös, darrig och "vinglig i skallen"...! Förmodligen av näringsbrist eftersom jag knappt ätit! Det enda som till slut kändes ok att få i sig lite av var filmjölk...! Men idag ska jag försöka äta nåt lite mer vettigt...!! Vad nu det kan tänkas vara...!! Jag är varken hungrig eller sugen på nåt...

Jag ska skicka Janne till lokalen för att hämta papper och sånt jag behöver, för imorgon är det meningen att jag ska börja min arbetspraktik! Som tur är kan jag jobba hemifrån (vilket är varför Janne ska hämta alla papper och sånt som jag behöver) och jag får ta det i min takt, så jag "sniglar" väl så sakteliga igång imorgon.
Det är ganska mycket att sätta sig in i och strukturera upp innan jag kan ta i tu med själva arbetsuppgifterna så jag börjar nog med det imorgon!
Vad är det då jag ska göra? Jo: Eva har ett företag som vänder sig till andra företag för att erbjuda sin expertis och jag ska helt enkelt sälja in hennes tjänster till andra företag. Det innebär att jag med hjälp av en slags företagskatalog och internet letar fram företag som skulle behöva det som Eva erbjuder, gör utskick och bokar tid för dem att träffas! :D
Det låter väl inte alltför svårt för en kommunikativ person som mig!?! "Problemet" är som sagt bara att sätta mig in i vad Evas tjänster innebär så att jag kan förklara det på ett professionellt sätt! Men jag är övertygad om att det kommer att gå bra, och dessutom är det ju ganska så precis vad jag sen också kommer att göra i vårt Sociala företag när det kommer igång så man kan säga att jag slår två flugor i en smäll; både hjälper Eva och övar på mina kommande arbetsuppgifter! :D Win - win alltså!! :D

Jaha gott folk - det här var det min energi räckte till för denna gång!! Nu är det seriöst soffhäng i horisontalläge som gäller!!

Anneli.

Inga kommentarer: