Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 2 augusti 2012

Bröllopsförberedelser

Imorgon ska jag på bröllop. :D Det är Diana som gifter sig med sin Patrik i Norbergs kyrka. (Diana är kompisen Nettans systerdotter - hon som vi hade möhippa för som jag skrev om HÄR).

Idag har vi förberett lokalen som festen ska vara i, och här kommer några bilder på de fina dekorationerna:
Översta bilden är på bruden och brudgummens bord. Det är Dianas mamma som har gjort det fina blomsterarrangemanget på deras bord.
Alla andra blomsterdekorationer är gjorda av Nettan och Kattis. Jag visar inte alla här - det skulle bli alldeles för många foton då, men jag visar de som blev bäst på kort!
De är så snygga och proffsigt gjorda så jag tycker att både Nettan och Kattis kunde bli florister!!
Som ni märker så går allt i svart och rosa. Himla snyggt faktiskt!!
Sen kommer här några kort där man ser själva lokalen:
På scenen kommer ett coverband att spela på kvällen! :D
Kortet här nedanför tog jag från andra hållet, innan det var färdigdekorerat borta vid brud- och brudgummens bord.
Men här är alla dekorationerna på plats! :D
Strax efter kl 22.00 kom jag hem och möttes av en överlycklig Bolla på kvällspromenad med Janne. Jag körde in bilen i garaget och följde med på promenaden.
Ikväll är det fullmåne, och självklart kunde jag inte låta bli att ta kort på månen igen! :D

Men nu väntar sängen och en natts skönhetssömn! Natti natti!

Anneli.

Inga kommentarer: