Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 10 augusti 2012

Privatsittning i lokalen

Idag hade jag en Medial Privatsittning i lokalen. C - en av mina gamla cirkeldeltagare - hade bokat tid kl 13.00.
Jag åkte till lokalen i god tid så att jag skulle hinna meditera först och vart klar med det precis till hon kom! Med sig hade hon en annan av mina gamla deltagare; K, och medan C och jag gick in i "Blå rummet" så satt K och målade ett par auragrafer ute i samlingsrummet:
Visst blev de fina!?! K är så himla duktig och konstnärlig tycker jag!!

Privatsittningen då?? Jo, den gick hur bra som helst!! Men det var en väldigt ovanlig privatsittning!!
C hade med sig två vita kuvert innehållande varsitt foto på de som hon önskade få kontakt med från Andevärlden! Självklart fick jag inte se korten förrän efteråt, men det visade sig vara kort på två hundar som C haft!
Och jo då; det gick hur bra som helst att kommunicera med de båda hundarna!! C visste inte själv vilken av hundarna som fanns i vilket kuvert, men när vi kollade efteråt så hade jag beskrivit rätt hund när jag höll i det kuvertet som fotot på just den hunden fanns!! :D Men det var en riktig utmaning för mig, för det hör verkligen inte till vanligheterna att man får ta in Andehundar som kontakter!! :D C fick också kontakt med en människa som stått henne nära när personen var i livet, men det var hundarna som hon verkligen ville få kontakt med! Vilken tur att de kom båda två!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: