Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 14 augusti 2012

Mer från landet

Janne var ut och fotade lite mer från landet. Grönsakslandet alltså! :P
 Västeråsgurka
Rödbetor
 Morötter
 Majs
 Mangold
 Lök
Allt ser bra ut förutom majsen; den kommer inte hinna bli nåt - om inte ett mirakel inträffar! Det har varit en alldeles för kall och regnig sommar för den! Majs ska ha mycket sol och värme för att hinna bli mogen innan frosten kommer och tar den! Men det är synd om det inte blir nåt, för det är en majssort som är väldigt söt och god - godare än de som finns att köpa i matvaruaffärerna här om kring!!
Men det blir som det blir... Det är ju inte som att vi kan göra något åt det!

Vi får glädjas desto mer åt det andra grödorna istället! Janne plockar in ärtor och morötter till oss varje dag, och det känns som en ynnest att få äta så pinfärska grönsaker! :D Tänk att man får ha det så bra!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: