Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 29 augusti 2012

Det är dags nu

Om en liten stund ska jag åka till lokalen med Bolla för att lämna tillbaka henne till Kerstin. Jag har så många känslor just nu... många motsägelsefulla känslor... det känns konstigt helt enkelt!
Först hade jag jättesvårt att ens ta beslutet att lämna tillbaka henne. Sen när jag gjorde det så infann sig en härlig frihetskänsla! Igår kväll när Bolla låg bredvid mig i soffan kände jag stor sorg och såå mycket kärlek, och idag är alla mina känslor "all over the place"!!
Snacka om berg-och-dalbana!!

Men jag måste tänka på vad som är bäst. Bäst för Bolla, bäst för mig och bäst för min familj.
Jag kommer aldrig att ångra att vi trots allt provade på att ha henne - hur skulle jag kunna det? Hon har gett mig så mycket kärlek, insikter och hjälpt mig att komma upp från soffan och ut i friska luften, men det är dags att jag tar ansvar för mig själv och släpper "kryckorna" som Bolla till stor det utgjort för mig. Jag är en stor flicka och klarar mig själv nu! Hoppas jag...

Jag hoppas att Bolla kommer till den bästa av familjer där hon får bo för resten av sitt liv! Jag släpper henne nu, men hon kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: