Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 11 augusti 2012

It's a jungle out there

Janne tog kort på en del av odlingarna igår och här får ni se några av dem:
Först ut är ärtorna. Vi odlar bl a en gammal sort som heter Stensärtor. De är supergoda!
Här under ser ni ringblommor och blåklint.
Bakom blommorna på bilden här under ses morötterna längst bak, och så tror jag att det är kålrot mellan dem och blommorna.
Här nedan är det kålplantor! :D Till höger syns broccoli och allt det andra är vitkål.
Sist ses den sista av potatisplantorna som blommar, vilket betyder att man skulle kunna börja skörda dem snart! Men känner jag min man rätt så kommer de få vara kvar i jorden ett tag till och växa på sig!
Tyvärr blev det inga kort på lök och vitlök och lite till som vi odlar. Men det kanske kommer med en annan gång.

Ett förtydligande: När jag säger "vi odlar" så menar jag Janne och hans föräldrar. Jag äter bara av det som skördas...!! :P
Äras den som äras bör!!

Anneli.

Inga kommentarer: