Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 5 augusti 2012

Det är aldrig försent sägs det...

Nu äntligen kommer blogginlägget om bröllopet i fredags! Mitt internet hemma har inte funkat på 2 dagar - Grrr och Morr - men nu tog jag med mig min laptop till lokalen så att jag kan kolla mail och facebook och göra ett blogginlägg!
Mitt mobila 3-modem funkar bara högst hjälpligt hemma - eller nästan inte alls skulle man kunna säga - så att göra ett blogginlägg där var inte att tänka på!! Men nu är jag ju som sagt i lokalen! :D

Här kommer nu lite från "skvaller" i ord och bild bröllopet i fredags! Videor och foton är som vanligt tagna med min mobilkamera.
Jag börjar med en videosnutt från när Diana går fram till altaret där Patrik stod och väntade. Tyvärr höll jag mobilen åt fel håll, så ni får antingen lägga huvudet på sned eller vända på dataskärmen... ;-)
Sen filmade jag när de gick ut också, men då kom jag åtminstone på att jag skulle hålla mobilen åt andra hållet redan efter några sekunder... Bättre sent än aldrig!! :P
 Sen blev det några foton utanför kyrka också:
Och här med parets barn:
Jag fick ju det ärofulla uppdraget att vara Toast Master, och här under ses jag sköta mitt ämbete; ett litet tal och en skål till brudparet:
Jag försökte skoja till det lite i mitt lilla tal, och sa att jag inte visste så mycket vad en Toast Master egentligen är och att jag visserligen är duktig på att rosta bröd (toast), men att kalla mig för Master - Mästare - var väl att gå liiite för långt...!! Efter det fick jag ett nytt smeknamn av bruden, nämligen Brödrosten!! :D

Här under ses Diana och Patrik dansa brudvalsen:
Och här ses partypinglorna Helene och Nettan.
Och lite motvilligt lägger jag till sist ut ett kort på mig i festartagen..!! :P
Nu har min PSYCH-K-kompis Katarina kommit och vi ska fika lite och göra PSYCH-K med varandra! :D
Vi får se när jag kan skriva nästa blogginlägg, det beror alldeles på om vårt internet därhemma skärper sig eller inte!

Anneli.

Inga kommentarer: