Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 2 september 2012

Aaaaaaaaah.....

Efter bröllop och fest igår, och sen förberedelser inför 75-årskalaset vi strax ska åka på så hade Rosali och jag äntligen en stund för avslappning och återhämtning! Här, under stjärnorna och i denna jacuzzi som Rosali med make nyligen införskaffat, spenderade vi säkert 45 minuter:
 Varmt, skönt vatten och masserande bubblor...
 Aaaaaaah..... Sååååå skönt!! :D
Fast i natt när vi badade så hade vi undervattenbelysningen på och himlen var alldeles stjärnklar och månen nästan full! +7 grader i luften och +37,5 grader i vattnet...! Det var en upplevelse kan jag säga!
Av nån underlig anledning så känns det som att jag kommer att hälsa på här lite oftare nu...!! :P

Men nu ska vi iväg! Pappsen - here we come!! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: