Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 7 september 2012

Krångel...

Igår var en kringeldag och idag har jag haft en krångeldag!
Just nu sitter jag i lokalen efter att ha printat ut 70 foldrar, vikt dem och sen gjort en prislista, printat ut 35 stycken sådana, skurit dem på halva (jag har en sån där skärmaskin) och lagt i en i varje folder! Men det var inte det som var krångligt...!
Här kommer det krångliga: Jag trodde mig veta att jag behövde byta ut en av tonerna i kopiatorn, men kom inte ihåg vilken färg. För att ta reda på det fick jag ta med mig min laptop till lokalen och koppla in kopiatorn på den, men hur jag än försökte så kunde jag inte se vilken av färgerna jag skulle byta ut! Jag trodde att det var cyan, men var inte riktigt säker...! Men när jag kollade på displayen på själva kopiatorn så står det att jag måste byta ett uppsamlingskärl till överblivet färgpulver (minns inte vad det hette...) så jag åkte ner till affären där vi hyrt apparaten. Väl där köpte jag både den där "färgpulveruppsamlaren" och en cyan-toner (som jag skulle få byta om det var fel färg). När jag kom tillbaka till lokalen igen och skulle byta ut den där uppsamlaren så såg jag att den var större än den gamla så jag vågade inte sätta i den utan ringer ner till butiken och frågar om det verkligen är rätt grej jag fått. Säljaren ber så mycket om ursäkt och säger att det bara är att komma ner och byta, så jag sätter mig i bilen, åker ner dit igen och får med mig både en ny toner och ett nytt uppsamlingskärl. Men när jag kommer tillbaka till lokalen ringer säljaren och säger att det blivit fel - det var den första jag fick som var den rätta! Vid det laget var jag både hungrig, trött och stressad så jag frågade om inte han kunde komma upp med de rätta grejerna och det skulle han göra. Och jag väntade och väntade och väntade... (och drack en kopp kaffe och åt ett par LCHF-mackor jag hade i lokalen) och efter ca en timme dök han upp och bad så mycket om ursäkt, men det hade varit kunder i affären hela tiden så han hade inte kunnat gå ifrån...
Men sen gick det snabbt! Det tog bara ett par sekunder att byta den gamla uppsamlaren mot den nya och det visade sig att cyan-tonern bara var nästan slut så den behövde jag inte byta!
Ja, och sen printade jag ut alla de där foldrarna och vek dem, och gjorde iordning prislistan och printade ut, och då var klockan helt plötslig 20.00!! Men nu är jag klar i alla fall! Och alldeles färdig!! När jag har postat det här blogginlägget ska jag lägga mig i badkaret och bara slappa och slappna av!! Det kan jag behöva efter denna dag! För imorgon är det mässa för kvinnliga företagare här i Avesta och Katta, Nettan och jag ska dit och dela ut de här foldrarna så då måste jag vara fit for fight igen! Så nu ska jag "slänga mig" i badkaret!
Morsning och good bye!!

Anneli.

Inga kommentarer: