Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 1 september 2012

Bröllop i Borlänge

Här kommer videos och bilder från bröllopet i Borlänge! Med Mats och Patriks (brudparet) tillåtelse naturligvis!
Ingångsmarschen.
Per och Rosali sjunger.
Utgångsmarschen. OBS!! Det är Rosali som har skrivit den till Mats och Patrik! Den heter "Bröllopsmusik från Vantör". Vantörs församling ligger i södra Stockholm och både Mats och Rosali och jag är uppväxta där, så det är ett väldigt passande namn!
Ovanstående bild får tala för sig själv...
Rosali i Grangärde sockendräkt.

Sen bara måste jag visa de superfina tårtorna:
 En musikertårta av rang!
 De vackraste tårt-rosor jag någonsin sett!!
Alla tårtorna var regnbågsfärgade inuti! Tyvärr fick jag ingen bild på det.
När en musiker gifter sig blir det självklart mycket musik och uppträdanden..! Här sjunger Rosali till Mats pianoackompanjemang.
Och här har vi hela bandet Pralin! :D

Ja, det var det bröllopet i ord, video och bild! :D

Nu ska jag hjälpa Rosali med förberedelserna inför morgondagens födelsedagsfirande! Sen hoppas jag på lite sömn innan vi åker i morgon förmiddag!

Anneli.

3 kommentarer:

tantista sa...

Brudgummen i hästsvans (Mats?) känner jag igen från ditt och Rosalis 100-årskalas. Grattis Mats och Patrik! Fina vänner som gav er fin musik. Att Rosali var duktig på att sjunga visste jag ju, men att hon är kyrkomusiker...! Heja Rosali! Den där Per visste också vad han gjorde:)

Anneli Sjögren sa...

Ja, det är Mats i hästsvansen!
Jag vet inte om Rosali skulle kalla sig kyrkomusiker direkt, men kompositör är hon nu i alla fall!! :P
Per är en riktig hejare på både sång och gitarr, men Rosali var inte nöjd med sitt framträdande sa hon...! Och tyvärr spelade kantorn rätt mycket fel...!! Men det är sånt man får leva med!! :P

Anonym sa...

Tack Tanista :)
Rosali