Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 21 september 2012

Dataångest

Idag har jag tagit ett beslut som jag redan ångrar...!
Som ni vet (om ni läst mina senaste blogginlägg) så kommer jag vara i lokalen de nästkommande två dygnen - och jag har nu bestämt att jag inte ska ta med mig min laptop! Hur ska det gå, hur ska det gå??

En datafri helg... Jag kan inte minnas när jag hade det sist!! Hur ska jag klara det?? Ja, jag erkänner - jag ÄR databeroende!! Det går inte en dag utan att jag är ute på facebook minst två gånger!
Men vad är ett liv utan utmaningar (som om jag inte hade nog med såna...!!), så datorn stannar hemma!! :P

Så... Inga bloggar... ingen mail... inget facebook...
Istället ska jag på lördag sy några lakan när kursdeltagarna åkt hem för dagen och kanske titta på en film eller läsa lite! Och gå och lägga  mig i tid...! Bara det är en utmaning!! :P

Förutom att sitta här vid datorn idag har jag tvättat lite kläder jag ska ha på mig i helgen och börjat förbereda lite mat som jag ska ha med mig, bl a min nya favorit-frukost:
Vill ni veta vad det är så får ni gå in på på min matblogg! Den är lite konstig, men god!! :D

Nu ska jag kolla några mail innan jag överlämnar min dator i Adrians vård!

Hasta la vista, Folkens!! Vi ses efter helgen - eller eventuellt på söndag kväll, om jag orkar! :P

Anneli.

Inga kommentarer: