Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 27 september 2012

The ups and downs of life

Efter helgens underbara Healingkurs har jag mått ovanligt bra och gått runt och känt mig så där lite "småmysig"...!!
Ända tills igår...!
Jag har börjat blöda näsblod igen...! I hela mitt liv har jag haft lätt för det - och speciellt när jag sovit för lite och/eller är stressad. Ja, jag är så van vid att blöda näsblod att jag bara en gång i hela mitt liv har råkat blöda ner kudden när näsan sprungit läck i sömnen, och det var när jag var liten!! Även om jag sover stenhårt så känner jag när det börjar och vänder mig blixtsnabbt om!

Men vad är det nu då?? Jo, jag har gått och "skaffat mig" nåt slags förstadium till magkatarr - har inte kunnat dricka kaffe på snart 2 veckor! Och sover för lite, det gör jag...! Även när jag ligger i sängen så sover jag väldigt hackigt och vaknar massor av gånger natten igenom. Så djupsömn är en bristvara för mig!
Men jag tror nog att stressen är det värsta just nu, och åtminstone den utlösande faktorn, för dåligt sover jag ju alltid, hela tiden!

Vad har jag att vara stressad över då?? Jo till största del allt det här med Socialt företagande och att vi bara väntar, väntar, väntar och ständigt hamnar i massa "moment 22"!! Några klara besked från Kommunen har vi fortfarande inte fått, men en positiv sak är att på onsdag nästa vecka ska vi ha ett möte med vår underbara mentor Lena från Södra Dalarnas Samordningsförbund och med Kompetensbyrån som förhoppningsvis kan hjälpa oss fram en bit till. Så det är bara att fortsätta hålla tummarna!!
Och förutom det så försöker jag bara ta det lugnt...!! Men jag längtar efter en kopp kaffe...!!

Mitt i allt det här så "dimper det ner" massa nyheter och information om saker som jag är intresserad av och gärna skulle engagera mig i om jag bara hade orken! T ex det här om GMO som jag la ut en länk till igår. Och om vaccinationer, som jag är helt emot och önskar att jag hade mer energi till att engagera mig i! Ni anar inte vad man hittar för läskig information om vaccin om man bara letar lite...!! Men det är bara att acceptera att tid och energi inte räcker till som det är just nu. :-(

Nåja... att grotta ner sig har ju aldrig hjälpt någon, så nu gäller det att fokusera på allt som faktiskt är positivt och bra i mitt liv!!
Att det finns mat i huset är t ex väldigt bra, för jag är hungrig!! Så jag ska nog ta och glida ut i köket och göra nåt åt min knorrande mage!! Och koka mig en kopp té till!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: