Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 8 september 2012

Mässa i Koppardalen

Mässan för kvinnliga företagare har nu varit, och Katta, Nettan och jag var där och delade ut foldrarna jag gjorde igår för vårt Sociala företag Södra Dalarnas Serviceteam. Det var drygt 40 utställare som sysslade med allt möjligt: healing, silversmide, massage, djurfotograf m.m, m.m.
Här ovan ser ni vår kursledare och mentor Bengt Sundgren från Coompanion. Han är visserligen ingen kvinna (obviously... ;-), men Coompanion finns förstås till även för kvinnor som vill starta och driva ett Socialt företag så han har sin givna plats på mässan tycker jag! :D
Det här är Eva Nyander som är vår ordförande och även egenföretagare. Här demonstrerar hon hjärt-lungräddning som är en av de saker hon håller på med. EN Kvalitetsäkring heter hennes företag.
Carina Gustafsson här ovan håller på med healing, öronljus, Bach örtdroppar och Tarot i sitt företag. Hon kommer från Norrtäljetrakten men hittade kärleken i Avesta för några år sen och nu berättade hon för mig att de gifte sig för 8 dagar sen! ♥ Grattis Carina!! ♥
Sist men inte minst har vi Lena Lindberg som håller på med massage och Cambridgekuren bland annat. Längst fram på bilden ser ni gula lappar i en skål. De är lappar som folk har skrivit sitt namn på och Lena ska dra en av lapparna och den vars namn står på lappen har vunnit 30 minuters massage! Tror ni att jag la i nån lapp?? Ja men det är väl självklart!! Så dra rätt lapp nu, Lena!! ;-)

Efter denna dag är jag helt slut!! Både i huvudet och fötterna! Men det ska bli spännande att se om utdelningen av Södra Dalarnas Serviceteams foldrar kan ge några uppdrag! Det var flera stycken som lät lite intresserade av våra tjänster i alla fall!!

Anneli.

Inga kommentarer: