Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 16 september 2012

Ghostbusters

"Who you gonna call? Ghostbusters"!! 

Idag kära bloggläsare har kompisen Katta och jag jagat spöken!! :P Katta hade blivit ombedd att hjälpa en tjej som knappt vågade gå in i sitt eget hus för att hon kände av en närvaro som skrämde henne, och Katta lovade att försöka känna in vad/vem det kunde vara, och så bad hon mig följa med och hjälpa till.
Vi må vara mediala/Medium Katta och jag, men att "jaga spöken" är ingenting vi normalt sysslar med! Men det är spännande och lärorikt, och självklart vill man hjälpa om man kan!
När vi ändå skulle åka så var det en granne till den här tjejen som var lite nyfiken och ville att vi skulle komma och känna in i deras hus också, vilket vi förstås gjorde!

Vi började med grannen. Där fanns absolut inget läskigt! Katta tog undervåningen och jag övervåningen och vi fick kontakt med några andar som hörde till huset och husets innevånare kunde bekräfta det mesta av de vi sa.
Efter en kopp kaffe och en pratstund gick vi över till den här tjejen som ville ha hjälp.
Det kändes ganska tydligt att energierna i hennes lilla hus inte var så trevliga och både Katta och jag kände av en man som inte hade varit värst trevlig när han levde - snarare tvärt om!! En hustrumisshandlare, suput och despot var vad han var! Observera att detta inte var någon "ond ande" - han var bara arg och egoistisk, och spred massa negativ energi omkring sig!
Om vi fick bort honom återstår att se, men efter att vi båda hade "resonerat" med mannen och övertalat honom att gå dit han hör hemma så blev det mycket lugnare och mer harmonisk atmosfär i huset. Det var som att det blev lättare att andas på nåt vis..!
Tjejen lovade att höra av sig så vi får veta hur det går nu efter att vi var där, så det är bara att hålla tummarna att allt fortsätter att vara lugnt!

Jaha mina vänner! Det vart mycket "flum" idag! Jag vill påpeka att alla får tro vad de vill om sånt här, men det är aldrig fel att ha ett öppet sinne!
"There's always more than meets the eye"!!

Anneli.

Inga kommentarer: