Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 4 september 2012

Now the shit has really hit the fan

Imorgon är det jag som går till polisen!! (De har redan stängt för dagen...)
Janne och jag har fått varsitt brev från Kronofogden om att vi ska - i egenskap av borgenärer - betala en hiskelig summa pengar till en person som hyrt ut en bostad till en bekant till oss.
VA??? QUÈ??? Vi har inte skrivit på några papper om att vi går i borgen för nåt!!!

Jag ringde upp sökanden - en man jag aldrig träffat eller ens hört talas om - och frågade vad det här skulle föreställa, och det visade sig att den stackars mannen blivit grundlurad av vår bekant! Ja, vi också i o m att det enda sättet Jannes och min underskrift kan ha hamnat på sökandens hyreskontrakt är att vår bekant har förfalskat våra namnteckningar!! Vi har inte ens sett människan på flera år!!

Det här känns som ni säkert kan förstå fruktansvärt olustigt! Hur kan nån göra så här mot några som verkligen ställt upp och försökt hjälpa till när det krisade för den här personen?? Jag fattar inte!!

Det är verkligen tur att det är cirkeln i kväll så jag får meditera och lugna ner mig lite! Och det är en himla tur att jag tror på att alla - förr eller senare - kommer att få stå till svars för sina handlingar! Men det är inte utan att det vill hoppa ut X antal kraftuttryck ur min mun...!!

Krax och morr!!
Anneli.

Inga kommentarer: