Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 1 september 2012

På språng igen

Idag kära bloggläsare har jag inte tid med er..! Jag ska strax åka på ännu ett bröllop, denna gång i Borlänge! :D Min tvillingsyrra Rosali har skrivit en brudmarsch till brudparet och det ska bli jättespännande att få höra den spelas i kyrkan!
♥Jag är så stolt över dig Rosali!!!♥
Sen är planen att jag ska följa med syrran hem och sova över, för imorgon ska vi åka hem till vår "sista pappa" (mammas sambo i 21 år och fram till hennes död för 11 år sen) för han fyller 75 år idag!! Rosali och jag har skrivit en låt till honom, eller rättare sagt en text om honom på melodin "Swing it, magistern" som vi ska sjunga för honom! :D
Så denna helg kommer verkligen gå i firandets tecken!! Yey!! :D

Men nu måste jag sätta fart!! Tjohoooo!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

tantista sa...

Videoinspelning, tack!

Anneli Sjögren sa...

Kommer!! :P