Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 29 september 2012

Slö dag & kantarellpaj

Natten till idag sov jag i 11 timmar, men inte 17 hjälpte det!! Jag har varit så trött hela dagen så jag knappt har kunna hålla upp ögonen! -_-
Men jag hade ju kantareller att rensa och frampå eftermiddagen så masade jag mig ut i köket och tog hand om dem.
Vid 17-tiden kom Martin in och tyckte att det var dags att laga middag och då fick jag äntligen lite energi och lust att göra nånting! :D Så då gjorde jag en Kantarellpaj!! Eller två faktiskt... en LCHF till mig och en vanlig till bröderna Bus!
Mmmm...!! Gott gottigottgott!! :D Receptet finns förstås HÄR.

Nu sitter "gubben" och jag och tittar på en film på TV4, så det tänkte jag fortsätta med! Imorgon tänkte jag göra en hårinpackning och sen blir det väl ett nytt foto på håret som utlovat! Men det är då det!! Nu är det filmtajm!

Anneli.

Inga kommentarer: