Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 11 november 2013

Baka, baka, liten kaka

Bakningen igår var bara uppvärmning! :P Idag på jobbet bakade jag också! :D
Som jag skrev i DET HÄR blogginlägget så ska vi på Södra Dalarnas Serviceteam ha Öppet Hus den 4:de december och bjuda på ekologiskt fika + sälja vårt smaskiga, hembakade, ekologiska fikabröd. Bland annat kommer dessa att finnas till provsmakning och försäljning:
Saffransbullar! 
Eftersom jag fastar idag så har jag inte smakat dem, men det har vår Verksamhetsledare och han gav tummen upp! :D Nu ligger de uppdelade i påsar i frysen; 6 påsar med 10 bullar i varje! :D
Imorgon ska jag baka en omgång till! :D Och imorgon ska jag inte fasta... :P

Anneli.

Inga kommentarer: