Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 6 november 2013

Lussebullar alla redan?

När jag kom till jobbet idag doftade det julbak! Nettan stod i köket och provbakade lussebullar!
Det är så här att vi ska ha Öppet Hus hos oss (oss = Södra Dalarnas Serviceteam) den 4:de december och då ska vi bjuda på ekologiskt kaffe/té och provsmakning av ekologiskt fikabröd. Vi kommer även att ha försäljning av vårt hembakade, ekologiska fikabröd (bland annat), och då måste vi ju sätta fart och förbereda och baka tills dess - därav lussebullsbaket idag! Tyvärr blev dessa bullar inte helt som vi ville, så vi ska prova ett annat recept istället. Vi har höga krav på allt vi tillverkar och gör nämligen!

Idag blev det även klart att vi ska få en ny praktikant som börjar i mitten på nästa vecka. Det blir toppenbra det, för nu är det så himla mycket att göra inför vårt Öppet Hus och vi kan verkligen behöva ett par extra händer!!

Förutom mina vanliga arbetsuppgifter ska jag också göra reklamblad om vårt evenemang som ska sättas upp på anslagstavlor runtom Avesta med omnejd. Sen ska en annons in i lokaltidningen när det börjar närma sig. Och så lär även jag hjälpa till och baka!!
Men hjälp! va svårt det är att försöka räkna ut hur många som kan tänkas komma... Det kan ju bli allt mellan ingen och kanske hundra personer eller nåt...!!

Det ska bli spännande det här...  Det kan bli allt mellan Succé och Epic Fail.... Men friskt vågat, hälften vunnet!! :P
Jag lär få återkomma och berätta för er hur det gick!! Men det blir nån gång efter den 4:de december då förstås!

Anneli.

Inga kommentarer: