Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 13 november 2013

En fantastisk kvinna

Ibland tappar jag tron på mänskligheten och att det någonsin kommer att bli bättre på vårt kära jordklot!
Det finns så mycket orättvisor, människor som svälter, lever i misär och lider och dör av läskiga sjukdomar. Vi försurar och smutsar ner vår natur, uppfinner och använder massförstörelsevapen och lever som om resurserna är oändliga och jorden klarar av hur mycket kemikalier och skit som helst. Snacka om att vi människor biter den hand som föder oss!!
Skönt då att det finns goda krafter som försöker motverka allt elände vi ställer till med, som t ex fantastiska Annie Leonard!! 
The Story of Solutions är (vad jag vet) den senaste videon i en hel rad med informativa videos på youtube där Annie enkelt och lättförståeligt förklarar hur saker och ting hänger ihop, hur människors överkonsumtion, val och agerande påverkar miljön och hur olika maktstrukturer påverkar och styr i världen.
Annie pekar inte bara på det som är fel - hon kommer även med lösningar på vad vi kan göra istället!! Jag gillar henne skarpt!! Hon sitter inte bara och gnäller över det som inte är bra, hon gör nåt åt det! Titta - och framför allt lyssna - på hennes videor!! Och gör sen vad du kan för att bidra till Moder Jord och dess innevånares välbefinnande!

"Man Belongs To The Earth - Earth Does NOT Belong To Man"!
WORD!!

Anneli.

Inga kommentarer: