Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 26 november 2013

Full frys!

Nu är det hektiska dagar på jobbet! Om en vecka har vi Öppet Hus och vi bakar för fullt! Nettan bakade Kardemummakaka i förmiddags, jag bakade fler kanelbullar när jag kom till jobbet på eftermiddagen och praktikant M gjorde 4 kladdkakor. Nu ligger alltihop i frysen i väntan på Dagen D!
Imorgon eftermiddag har vi styrelsemöte så då hinner jag inte baka nånting, men Nettan kanske hinner på förmiddan. Men det börjar bli riktigt fullt i frysen nu, så snart får vi sluta baka!! Jag ska bara göra en omgång saffransbullar till och fler kladdkakor, men sen får det nog räcka!

Förutom att baka så har jag också fått upp fotoutställningen (den jag gjorde till mässan) på en av väggarna i lokalen. Ni som har hängt med på bloggen ett tag har ju sett auragrafer på dessa väggar, men nu sitter där bilderna från uppdrag som Södra Dalarnas Serviceteam har haft:


Jag har saknat att ha bilder på den väggen. Tycker att det sett tomt ut! Men nu är "ordningen" återställd!! :P

Men nu tänker jag titta på TV en stund innan det är dags att inta horisontalläge! En god natt önskar jag mina läsare! ♥

Anneli.

Inga kommentarer: