Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 24 november 2013

Svisch bara!

Jaha, då var denna helg till ända...! Fort det gick! Svisch bara!

Det är en sak som jag inte har berättat för er. Ja... det är många saker som jag inte berättat för er - man kan ju inte skriva om precis allt i en blogg, och några "hemligheter" får man väl ha!! ;-)
Men det jag tänker på är att för exakt 3 veckor sen imorgon kl 16.04 (pip) så åkte jag med en buss här i Avesta och var på väg att gå längre bak i bussen när chauffören plötsligt var tvungen att tvärbromsa. Det föll sig inte bättre än att jag föll - handlöst bakåt - och landade på rumpan med en hård smäll! Den stackars chauffören vart alldeles förfärad och bad så mycket om ursäkt flera gånger, men jag försäkrade honom att jag var ok. Vilket inte var helt sant...
Jag har sedan dess haft rätt ont i ryggslutet. Så ont att jag nog egentligen borde uppsökt vården.. Men tanken på att kanske få dricka sån där äcklig kontrastvätska och röntga mig höll mig borta från akuten.
Efter 3 veckor är jag inte särskilt mycket bättre, men idag var i alla fall min ärkepolare Katta här och gav mig en Ortobionomibehandling och jag ska få ytterligare en inom 2 veckor. Hoppas verkligen att det gör susen! Annars får jag väl beställa tid hos en kiropraktor...
Katta sa att jag var alldeles sned  i kroppen efter smällen men förhoppningsvis har hon lyckats rätta till det nu!
För att skona er kära bloggläsare från en bild på min blåslagna ändalykt lägger jag istället ut en rykande färsk bild på vår katt Stark (som uttalas Staark; på Engelska):
Nu över till nånting helt annat: För några veckor sen berättade jag ju här på bloggen att så "lite" som jag vägde då har jag inte vägt på många år och att den vikten hade jag varit nere på 2 gånger förut men sen gått upp igen - som om min kropp blev rädd för att släppa på kilona. NU har jag äntligen kommit under den vikten!! :D Visserligen har det tagit 4½ veckor, men jag har i alla fall gått ner 8 hekto till!

8 hekto på 4½ veckor... det är inte mycket det, men med tanke på att vi bakat (och fortfarande bakar) massa smaskens på jobbet inför vårt Öppet Hus den 4/12, och att man ju bara måste provsmaka det man bakat, så antar jag att jag ska vara glad att det inte gått åt andra hållet...!!

♥ Tack 5:2-dieten ♥

Anneli.

2 kommentarer:

Bli en stjärna på att tänka! sa...

Ajajaj, sådana fall är inte sköna. Jag gjorde något liknande när jag en gång gick in i badrummet och golvet var blött. Jag halkade och föll handlöst och landade på baken. Det var inte skönt.
Jag hoppas det blir bättre väldigt snart.
Vilken fantastiskt vacker katt du har!

Njut den här dagen!

You Rock!!!

Anneli Sjögren sa...

Hej och välkommen till min blogg!! :D
Nä, det var väääldigt lite skönt med det fallet!! Har fortfarande ont men det börjar bli bättre.

Ja, visst är Stark vacker!?! Han blir snart 6 månader! Växer så det knakar och är en superskön kille!!

Rock on!! :P