Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 28 november 2013

Saffransbullar och kalas

Idag har jag bakat de sista 60 saffransbullarna inför Öppet Hus på onsdag.
Nu finns det 180 saffransbullar i frysen och typ lika många kanelbullar uppdelade i påsar med 10 i varje som vi både ska bjuda på smakprov av och sälja. Och så har vi förstås allt det andra som vi bakat! Vi får hoppas att det kommer många besökare!
Efter jobbet åkte jag till Katta för att fira henne på hennes födelsedag. Ylvali, som hunnit komma med tåget från Stockholm, följde med till min stora glädje!

Efter fika och lite lek med Tarotkort fick Katta öppna sin present från kompisgänget. Vi samlar ju alltid 50 kr var och köper nåt från alla och Katta fick...
En hatt och en mikrofon! ;-) 
Eller... nä... en lampa var det ju!! :P Och det var precis vad Katta hade önskat sig! Vilken tur!! ;-)

Nu ska jag umgås lite med min älskade dotter innan det är dags att äntra sängen - vilket behöver bli rätt tidigt idag! Imorgon ska jag börja jobba redan kl 10.00 och sen ska Ylvali och jag åka och hälsa på min systerdotter, hennes sambo och deras lille bebis Didrik. (Vill du läsa lite om dem och se foton så klicka HÄR!)

Over and out!

Anneli.

Inga kommentarer: