Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 2 november 2013

Jaha ja.. Alla Helgons dag...

Som de allra flesta vet så är det ju Alla Helgons Dag idag. Anledningen till att jag vet det är att "alla" skriver om det på facebook...! Jag är inte så duktig på att hålla reda på alla de här helgerna och aftnarna... Jag är glad så länge jag kommer ihåg julafton, nyårsafton och midsommarafton... men sen är resten av dem lite mer luddiga i mitt minne....!

Som ni kanske förstår så åker jag inte till nån kyrkogård och tänder ljus en dag som denna (eller någonsin...), men nu när jag ändå är medveten om vilken dag det är idag så kommer jag att tända ljus vid fotot jag har på mina föräldrar på pianot. Ljuständningen är ju en symbol för att vi tänker på dem som inte längre är kvar i vår fysiska verklighet, men jag tänker ofta på dem och t o m pratar med mina nära och kära i andevärlden, så för mig känns det egentligen inte så viktigt...! Men det är en fin tradition och att gå på en kyrkogård på Allhelgona aftonen är sååå himla vackert!! Det gjorde jag ju förra året:
 Kyrkogården på Grytnäs här i Avesta.
Och 2010 var "häx-gänget" och jag i Norberg:
 Detta är på Karbennings kyrkogård.
Vackert och stämningsfullt...! Och liiite spökligt....!! Men sånt gillar ju vi häxor!! :D

Och med detta avslutar jag dagens blogguppdatering!!
En vacker och stämningsfull All Helgona önskar jag er alla!

Anneli.

Inga kommentarer: