Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 21 november 2013

Mässa i Borlänge

Nu ska jag på mässa igen, men denna gång en mässa för, med och om Sociala företag! Imorgon fredag åker fyra av oss i Södra Dalarnas Serviceteam till Borlänge för att visa upp vårt företag!

På jobbet har jag printat ut och laminerat foton från olika uppdrag som vi har haft. Av dessa foton ska jag göra en utställning med hjälp av två skärmar som jag har. Sen har jag även packat med några ponchos som en av praktikanterna har sytt och några virkade disktrasor i bambugarn som en annan av praktikanterna gjort och som vi ska visa upp.
Om mitt minne funkar som det ska imorgon så ska jag ta lite kort på våran monter på mässan och lägga ut här på bloggen så att ni får se!

Vi måste åka redan kl 8.30 imorgon bitti vilket innebär att jag behöver komma i säng fortast möjligt! Jag är fruktansvärt seg på mornarna och behöver ha åtminstone 1½ timme på mig innan jag ska sitta i bilen, vilket betyder att min väckarklocka ringer kl 7.00. Mitt i natten med andra ord (med min tideräkning...)! Så nu är det bara att borsta tänderna och hoppas på att kunna somna!

Over and out!

Anneli.

Inga kommentarer: