Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 5 februari 2016

En värld av färger

"Jag ska måla hela världen lilla mamma"... var inte direkt det jag lyssnade på medan jag färglade denna sjöhäst (men jag kom att tänka på den):
Nä, jag lyssnade till en av de CD-skivor med Ghost som jag fick i julklapp! Och så här färgglad och fin blev sjöhästen! :o) Kaaaanskeeee inte tack vare musiken, men inte gjorde det det hela sämre precis!! ;o)

Så hela uppslaget i målarboken ser ut så här nu:
Många färger blir det! :o) Och bra är väl det, för jag gillar när det är mycket färger! Man blir glad av det tycker jag! Och idag behövde jag det lite extra... jag sov nämligen tyvärr lika dåligt som jag gör de flesta nätter... Men jag får glädjas åt natten innan, då jag sov så himla gott (och som jag berättade om i gårdagens blogginlägg).

"Den som gläds åt lite har mycket att glädjas åt" :o)

Anneli.

Inga kommentarer: