Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 1 februari 2016

Wow, vilken dag!

Igår hade jag den roligaste dagen i mannaminne! Jag skrattade så mycket så jag till och med blev lite hes! Det var precis vad jag behövde! :o) Ja, inte att bli hes kanske, men att få skratta så där mycket!

Vad gjorde jag då, kanske ni undrar?
Jo, kompisen Katta och två halvgalna tjejer till åkte till Eskilstuna för att hälsa på min kompis och Kattas syrra Maria. Och hem till Maria kom även två andra  - även de halvgalna -  kompisar! :o) (Ska man ha riktigt, riktigt roligt så är det en klar fördel att vara lite halvgalen och umgås med andra som är lika halvgalna! Bara ett tips.... ;o)
(Bilden ärligen snodd på facebook)
Och inte nog med att vi hade en helt fantastiskt rolig dag och kväll (det visste vi ju redan att vi skulle ha), men; vi fick en fantastisk "bonus" också när vi tillslut bröt upp vid 22.30-tiden för att åka hem. När vi kört ut ur själva Eskilstuna - bort från gatubelysning och hus -  såg vi norrsken utmed hela himlen mot norr, och vi kunde se det hela vägen hem! Det var helt fantastiskt, för att se norrsken så här långt söderut hör inte till vanligheterna precis! 
Straxt utanför Ängelsberg stannade vi bilen på en öppen plats, klev ut och stod där på vägen i mörkret och bara njöt - av norrskenet och av alla stjärnorna! En perfekt avslutning på en perfekt dag! ♥ En dag, kväll, natt att minnas så länge jag lever! :o)

Anneli.


Inga kommentarer: