Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 14 februari 2016

Sista gången

Nu har jag firat min födelsedag för sista gången - i år! ;o)
Och vilket firande! Vilka underbara vänner jag har!
♥ Sååå tacksam ♥

Jag vet inte riktigt var jag ska börja... men eftersom jag skrivit om vad jag skulle bjuda på till fikat så tar jag väl och börjar med det! Förutom Lakritsfudgen och Blåbärsbollarna som jag visade igår så bjöd jag också på:
Till vänster: Raw Citron- & Vit Chokladtryffeltårta med sötsalt kola/lakrits-swirl! Recept hittar du HÄR.
Till höger: Chokladtryffeltårta, recept hittar du HÄR.

Jag bjöd jag också på:
Raw Nut & Chocolate Bites. Receptet ska jag skriva på min Gröna blogg senare. Håll gärna koll där om du vill veta hur man gör dem!

Bästa polarna hade förstås också tänkt ut bästa presenterna:
Och så fick jag:
Men tyvärr blev det inga pengar! :´( (Men jag är rik på vänner, så det känns Ok! :o)

Jag fick även en sjal:
Ja, jag kan inte annat än säga att jag hade en helt fantastisk födelsedagsfest, för det hade jag verkligen! (Förresten: Klicka på bilderna så får ni upp dem större!)

Idag har jag börjat plocka undan och diska efter gårdagen, men orkar bara lite i taget, så imorgon ska jag fortsätta! Förhoppningsvis får jag hjälp av Janne med dammsugningen! Jag ska flirta lite med honom... Det är ju iallafall alla ♥ dag idag! :o)

Anneli.

Inga kommentarer: