Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 2 februari 2016

På't igen då!

Igår var det måndag och det innebär stickcafé i min lilla värld, och jag tog "tjuren vid hornen" och tog i tu med min stickning igen.
Den nya bambudisktrasan som jag började på för exakt en vecka sen blev det ju nåt "knas" med... vet inte riktigt vad jag gjort, men det såg ut som att jag vänt ett par maskor åt fel hål eller nåt. Tyvärr upptäckte jag inte det förrän jag hade kommit ganska långt, och jag blev så frustrerad att jag tänkte repa upp en tredje gång för att få det rätt. Jag skrev om det här på bloggen förra onsdagen, och när några av mina vänner på facebook läste det så fick jag tips om hur man rättar till fel i en stickning istället för att repa upp allt och börja från början, så på stickcaféet igår gav jag det en chans. Det gick så där... eller inte särskilt bra egentligen... Det slutade iallafall med att jag repade upp allt och började från början. Men jag fick lite träning i att försöka rätta till felstickade maskor... Alltid något! :P

Så här långt har jag kommit nu i mitt tredje försök med att få till den här bambudisktrasan:
Det är typ bara ett varv eller två mer än förra tisdagen... Men hittills ser det både rätt och snyggt ut, så nu gäller det att hålla tungan rätt i mun för att det fortsätter så!

Anneli.

Inga kommentarer: