Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 16 februari 2016

Livsfilosofi enligt Skalman

Idag mår jag inte som jag ska... Vaknade med huvudvärk och en konstig känsla i halsen... som att jag hade skrikit massor i sömnen... Jag var tvungen att fråga Janne, men jag hade varit tyst som en mus... Men faktum kvarstår; jag känner mig "konstig" i halsen och är till och med lite hes...! Mysko!
Så idag har jag bara tagit det lugnt... och anammar Skalmans filosofi fullt ut:
Det enda "vettiga" jag har gjort idag är att jag har jag bloggat på min "Gröna Blogg" om de jättegoda Blåbärsbollarna jag gjorde till min födelsedagsfest i lördags. Vill du ha receptet på dem så är det bara att klicka HÄR så kommer du direkt till det blogginlägget!

Men nu ska jag äta, och sen blir det seriöst soffhäng! Hoppas det är nåt bra på Tv:n...

Anneli.

Inga kommentarer: