Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 8 februari 2016

Hurra, hurra, hurra!

Idag är det min tvillingsysters födelsedag! :o) Grattis Rosali! ♥

Känner att jag vill berätta en liten rolig anekdot med tanke på vilken dag det är idag!

För några år sen stod jag och tittade på födelsedagskort för att välja ut ett som jag skulle skicka till syrran. En bekant kom förbi och frågade vem som fyllde år. Jag sa som det var att det var min tvillingsyrra, varpå min bekant svarade: "Åh, du får hälsa henne och gratta så mycket från mig"! Och sen gick hon...!
Jag skulle vilja se hennes min när hon - kanske långt senare - kom på att om det är min tvillingsyrras födelsedag så är det även min...! :P
De här fina, fairtrade-rosorna fick jag av Janne ♥ och den här fick jag av Adrian:
Som ni ser så vann jag 60 kronor! :o)

Nu ska jag skynda iväg till stick-caféet och träffa min språkkompis!

Zoooom! så var hon borta! ;o)

Anneli.

Inga kommentarer: