Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 1 juli 2016

Fira en milstolpe?

Jag fattar inte hur man kan vara så trött och fortfarande leva! Jag vill inget annat än att gå och lägga mig hela tiden. Inte ens på kvällen/natten har jag min vanliga "lite-piggare-period" längre..! Vad händer?

För att inte sova på dagtid eller bli sittande i soffan hela tiden så försöker jag tvinga mig ut på roligheter. Igår var jag hemma hos en kompis på en bit mat och idag ska jag åka hem till min (språk)kompis Adalet som jag inte träffat på nästan två veckor. Men oftast orkar jag inte ens ta mig ur huset... :'(

Iallafall... Jag skriver inte det här blogginlägget för att beklaga mig, utan snarare tvärt om faktiskt! Nä, idag har jag nåt att fira!
Eller fira och fira... Men det är två saker:
1. Min älskade dotter "Lilla Y" fyller år idag! :o) Men hon är i Stockholm och jag är här i Avesta, så det blir inte så mycket firande för min del.
♥ Grattis på födelsedagen "Lilla Y"! ♥

 2. Idag har jag hållit mitt löfte till mig själv och ätit glutenfritt i precis 6 månader! Det kanske inte är så himla mycket att fira, men det är iallafall en milstolpe! :o)

Hur jag ska göra med gluten i fortsättningen har jag inte riktigt bestämt än - nån gång vill jag ju prova att äta nåt med gluten för att se hur jag reagerar! Men inte riktigt än... Känner att jag behöver en "plan"... Men jag har skrivit mer om det här på min Gröna Blogg så jag går inte in på det nåt mer här.

Nu ska jag ta och göra mig i ordning och komma iväg till Adalet! Sitter jag kvar här så somnar jag...

Anneli.

Inga kommentarer: