Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

torsdag 3 februari 2011

Återträff med Grön Rehab

Idag har maken och jag varit i lokalen och äntligen hängt upp de där krukväxterna som ska hänga i fönstren!! Och med det gjort kan man faktiskt säga att det är färdigt i lokalen - nu kan jag/vi slå upp portarna "på riktigt"!!

Redan imorgon förmiddag kommer lokalen få besök av ett gäng människor som jag gick tillsammans med på nåt som kallas Grön Rehab, och som Försäkringskassan skickade ut mig på inför att jag skulle bli utförsäkrad efter många års sjukskrivning. Det ska bli riktigt kul att få träffa alla igen!!
Alla och alla förresten...! Vet ju inte hur många som kommer, men förhoppningsvis kommer de flesta!!

På eftermiddan kommer kompisen Nettan och hjälper mig att städa lokalen och så ska vi göra några PSYCH-K-balanseringar!!
Life is good!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: