Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 16 februari 2011

Bebisar!!! :D

Idag har äntligen Teylas ungar kommit till världen!! :D Tjohoo!!
Och Teyla hade vänligheten att vänta till jag kom hem från kursen i Socialt företagande så att jag fick vara med när de kom!
Så vitt jag vet så blev det 5 bebisar. Jag har inte varit hemma på hela kvällen och nu när jag kom hem så ville jag inte gå upp och kolla om det kommit nån eftersläntrare eftersom de är i yngste sonens rum och han sover. Dessutom har jag varit med om att en kattmamma väntade nästan ett helt dygn innan hon födde sista ungen, så inte förrän imorgon nån gång på dan kan man vara säker på att det "bara" blev 5 stycken.

Här nedan kommer ett kort på Teyla och den första bebben.
Och här nedan ett kort taget ett par timmar senare när alla 5 kommit ut! Det blev 4 mörkspräckliga och en röd och Janne tror att alla är hanar. Det kan vara svårt att se när de är så små. Mamma Teyla hette faktiskt Rodney sina första levnadsveckor, för hennes uppfödare trodde hon var en hane!! Men det har hon ju bevisat att hon inte är!! ;-)
På sista kortet här nedan kollar pappa Totoro att familjen mår bra! De var så gulliga Teyla och Totoro för de verkade faktiskt prata med varandra med små kuttrande ljud!!! Såå sött!!!
Vill ni följa hur det går för kattungarna och vad de får för namn o s v rekommenderar jag er att lägga adressen http://kornsvede.se till favoriter för det är där man får veta sånt och mer därtill!!
Anneli.


4 kommentarer:

Maria sa...

Grattis!! Vet du? Jag drömde om dina kattungar, hur knäppt är inte det?? Jag blev förälskad i en röd med blåa ögon och rosa öron!! Haha! De ser supersöta ut i alla fall, hjärtat smälter :) Kram på dig

Anneli Sjögren sa...

Tack Maria! Ja, de är för näpna!! Och en röd unge blev det ju - men han får inte blåa ögon. Det finns inte i deras gener! :D Fast alla ungar föds med blåa ögon, innan de får sin slutgiltiga färg - även människobebisar!

E. sa...

Men gud så bedårande!! Lägger nog till den andra länken, för jag älskar djur! Har du sett bilder på min Chili på min blogg? Min älskling och bästa vän...

Kärlek!
/E.

Anneli Sjögren sa...

E: NU har jag!! Vilka sötnosar - både Chili och den svartvita gosiga katten!! Riktigt coola foton också!! På den där Chili gäspar skulle du sätta en pratbubbla med nåt roligt i!!! :D Det kunde ju bli århundradets roligaste kattbild om du kommer på nåt kul som han "säger"!! :D