Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 18 februari 2011

Klokord mitt i natten

"Love yourself as much as you can and all of life will mirror this love back to you."
Louise L. Hay

Den enda människan som du kommer att spendera hela ditt liv med är du själv! Är det då inte lika bra att du älskar dig!?! Det kommer att underlätta din tillvaro om/när du gör!!
Och handen på hjärtat, vill inte du också ha ett lite lättare liv!?!

Anneli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Absolut! Jag läste i DN om en personlig coach som skrivit en bok om självkänsla. Hon sade att man inte behöver älska sig själv, och visst, det finns massor av människor som bevisat att det går alldeles utmärkt att leva sitt liv utan att älska sig själva. Men VARFÖR skulle man välja att inte älska sig själv? Allt blir ju så mycket trevligare, lättare och roligare! För att inte tala om hur mycket bättre man mår!

Anneli Sjögren sa...

Klart man kan leva utan att älska sig själv, men hur kul är det på en skala??? Och som du säger: man mår ju mycket bättre om man faktiskt älskar sig själv!!

E. sa...

Sant och klokt skrivet!

Har du läst mitt inlägg om självkänsla? Mår sååå ofantligt mycket bättre sedan jag började jobba aktivt med min självkänsla!

http://fjarilsprinsessan.blogg.se/2011/january/utkast-jan-22-2011.html

Pepp!!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Ja, nu har jag läst det!! Toppenbra skrivet!! Jag la ut det på min logg på facebook!! :D
Kan man inte prenumerera på inlägg och kommentarer på din blogg?? Det blir sååå mycket enklare att komma ihåg att kika in där då!! Jag har lagt den till favoriter på min dator, men det hjälper inte så mycket...!