Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 9 februari 2011

Oh vilken dag!! :D

Så är min födelsedag till ända och jag har blivit ett år äldre! Ett år visare får man hoppas också!!

Vilken helt fantastiskt underbar dag jag har haft!! Vädret har varit soligt och med gnistrande nysnö och temperaturen riktigt behaglig!! :D
Tog sovmorgon och åt min frukost när min man åt lunch...!! :D Men sen fick jag sätta fart!! Packade ihop grejer jag skulle ta hemifrån, och handlade resten på väg till lokalen. Messade kompisen Nettan när jag var framme och hon kom som ett skott för att hjälpa mig med alla bestyren! Hon är en riktig klippa den bruden!! :D
Jag hade tänkt att fota lite under kvällen, men tror ni att jag hann det?? NIX!! Men jag lägger ut två kort från igår och ett som jag tog idag på presenterna!!
Först ut är ett kort på Katta (till vänster) och Nettan och paketet från dem som visade sig innehålla den där ljuslyktan jag skrev om igår.
Här nedan ett kort på Kompisen Paulas dotter Tina hållandes paketet med den inramade teckningen som ska föreställa mig!!
Och sist ett kort på mina presenter! Förutom lyktan och teckningen så fick jag lite pengar och presentkort och filmen "Vad vet vi - egentligen"/"What the bleep do we (k)now" Den ser jag verkligen fram emot att se!! Jag har hör så mycket om den, men hittills inte sett den! Men det ska jag råda bot på nu! :D
Ja, inte NU precis, nu ska jag hoppa i säng och sova!! Imorgon är det kurs i Socialt företagande igen, så jag har faktiskt stannat i lokalen och ska sova här!! :D
Förresten så glömde jag ju bort att skriva om måndagens vikt- och mätresultat! Den deprimerande uppdateringen kommer här:
Upp 1,3 kg och + 1 cm runt midjan. :-( Jag FATTAR INTE hur i hela friden det är ens möjligt att gå upp så mycket på en vecka!! Speciellt när jag inte gjort nånting annorlunda mot annars...! Min viktkurva är ett mysterium!!
Ja, ja!! Jag tänker inte deppa för det - det mår jag alldeles för bra för!! :D
Nu ropar John Blund!! Natti natti alla nattugglor, och God morgon alla morgonpigga!! :D
Anneli.

Inga kommentarer: