Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 15 februari 2011

Morgonstund har...

...INTE guld i mund!! Det märkte jag nog när jag vaknade imorse!!
För en gångs skull vaknade jag av mig själv - näst intill okristligt tidigt: kl 8.15!! Trots att jag inte var i säng förrän efter kl 2 nångång...!! Det kan bero på att sovrummet i lokalen inte har nån rullgardin som jag är van vid, utan "bara" persienner och det blir inte lika mörkt av dem jämfört med rullgardinen jag har hemma.
Jag hade säkert kunna somna om ifall jag hade velat, men tyckte det var lika bra att gå upp eftersom jag imorgon bitti måste gå upp ännu tidigare för att hinna in till stan till kl 9.00 då kursen i Socialt företagande börjar! Så nu är jag ganska så sugen på att gå och lägga mig!!
Fast jag är ovanligt pigg för att vara så trött, faktiskt!! Och tur är väl det, för om en liten stund kommer en kompis som ska sova över här och jag har gjort en tomatsallad med rödlök och mozzarella till kvällsmat till oss!!

Nu hör jag en bil!! Det är säkert hon!! Bäst att kila ut i köket och duka!! :D

Anneli.

2 kommentarer:

E. sa...

Eller hur Anneli!

Det blir mer lättläst och förståeligt om man vill följa tråden på sin egen blogg och skönt för den som skrivit att inte behöva gå in för att läsa svaret igen:-P Tror det underlättar kommenterandet...

Kram!
/E.

Anneli Sjögren sa...

Jag håller med!! :D