Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 18 april 2012

Det blir nog bra det här...

... så småningom...!! :P

Egentligen borde jag gå och lägga mig - ögonen går i kors av trötthet och jag känner att hjärnan håller på att stänga ner...! Men jag tänkte bara snabbt berätta om mötet idag medan jag ändå sitter här och snurrar runt kokosolja i munnen (Oil Pulling).

Vi (=Södra Dalarnas Serviceteam, Socialt företag) hade ju som vanligt vårat onsdagsmöte, och idag skulle vi ju träffa en ny person som eventuellt skulle kunna tänka sig att sätta sig i styrelsen.
Straxt före kl 13.00 kliver en för oss okänd kvinna in genom dörren till lokalen och presenterar sig - Eva heter hon!
Hon gav genast ett sympatiskt intryck och var också mycket lätt att prata med! Både Nettan, Katta och jag tyckte genast om henne, och hon verkade gilla oss!
Efter att ha presenterat oss, pratat om vår företagsidé och situationen vi befinner oss i så kändes det riktigt bra, och Eva är inte bara villig att sätta sig i vår styrelse utan tycker också att det ska bli riktigt roligt!! Det kan nog bli riktigt bra det här!!

Det vi inväntar nu är besked från kommunen om "samhällstid" (att de köper X antal timmars arbete av oss och vi får betalt i förskott så vi kan betala arbetsgivaravgifter, lön och sånt) och att sen Arbetsförmedlingen kör igång sina rutiner så att vi får börja jobba! Hur lång tid det kan tänkas ta har vi inte en aning om, men det börjar kännas som att det inte ligger så där värst långt fram i tiden!! Men det märker vi!! :P

Nu ska jag inta sängläge!! På återseende!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: