Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 13 april 2012

Nyttigheter

Idag var kära maken min och jag in till stan en sväng för att handla.
På Willys hittade jag detta:
Torkade Berberis!! Detta är ett litet superbär som är fullt med antioxidanter! Ser ut och smakar lite som lingon faktiskt!
"Jaha...!! Vad ska hon göra med dessa" kanske ni undrar..!! Jo det ska jag tala om - men inte nu!! Men jag kan avslöja att de ska ingå i en maträtt som jag ska laga nån dag här framöver! Vilken, ja, det får ni veta när jag gjort den!! :P

Efter besöket på Willys åkte vi vidare till Ica, och vad hittade jag där - om inte en annan nyttighet:
Granatäpple är verkligen en superfrukt som är helt sprängfylld med antioxidanter och andra nyttigheter, och här kommer den i form av juice! Riktigt god faktiskt!!
Egentligen dricker jag inte juice längre, men Janne läste fel på näringsdeklarationen och påstod att det bara var en ynka kolhydrat per deciliter, så jag hann hinka i mig ett helt glas innan jag läste själv och insåg att "ettan" han sett var "en procent av rekommenderat dagsintag" av nåt vad-det-nu-var...!! :P Men det är ingen fara - jag lär nog överleva...!! :P

Jag köpte också några fina Penséer och Påskliljor som jag ska plantera i krukan som står utanför dörren till lokalen så det blir lite vårfint där! Bild på det kommer också när jag har fixat det - ev redan imorgon...!!

Nu ska jag försöka ta och göra kväll och komma isäng... "måste" verkligen försöka vända tillbaka dygnet till lite mer "normala" tider...!!

Anneli.

Inga kommentarer: