Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 1 april 2012

April, april...

Har ni blivit lurade nåt idag??
Det har inte jag!! :D
Men aprilväder har vi haft!! Först solsken, sen hagel och sen klarnade det upp igen!! Kallt har det varit hela dagen, och termometern visade på minus 1 grad vid 21-tiden.

Träd och buskar häromkring har i alla fall fått små knoppar, och en buske som jag inte har en aning om vad det är för nåt har t o m små lila blommor såg jag idag! Om jag kommer ihåg så ska jag fota dem imorgon och lägga ut här på bloggen. Hoppas de klarar av frosten inatt...!!

Och nu över till något helt annat:
I fredags försökte jag få tag på min hjärtläkare för att förnya mitt recept. Inte för att jag vill... tycker ju att jag mår sämre av den nya medicinen...!!
Han var inte anträffbar just då men skulle ringa upp men hann tydligen inte det den dagen, så nu hoppas jag att han ringer imorgon!

När jag för ett par månader sen gjorde ett arbetstest så sa den läkaren att hjärtat slog perfekt även under stress vilket det INTE gjorde före den nya medicinen. MEN; JAG mår sämre!!
Jag är tröttare än någonsin och jag har då och då ont i hjärt-trakten. Ibland en svidande smärta, ibland krampar det och ibland har jag ett tryck över hela bröstet. Dessutom har jag gått upp ännu mer i vikt....! Vägde mig i fredags för jag tänkte att läkaren vill nog veta hur det gått med vikten och till min stora sorg har jag gått upp 2,3 kg sen den 27/2!! :'( SUCK!!!
Det betyder att det bara är knappt 4 kg från när jag var som allra fetast och 10 kg från när jag vägde det minsta jag vägt sen jag gick upp så där mycket i vikt...!! Man kan ju bli deprimerad för mindre...!
Jag önskar att jag kunde säga att det var ett aprilskämt, men det är det inte...!!

Nå ja...!! Jag tänker inte grotta ner mig i det utan ta tag i en sak i taget! Först prata med min hjärtläkare och sen tänker jag titta lite på konceptet Raw food!!
Nä, jag har inga planer på att överge min variant av LCHF, men jag skulle vilja äta lite mer vitalkost - tror nog jag kan börja må bättre av det!
Såg ett program på nätet om vikten av att få i sig tillräckligt med vitaminer och mineraler, och hur brist på vitaminer och mineraler faktiskt skapar sjukdomar!! Och; hur sjukdomarna kan gå tillbaka när vi börjar äta tillräckligt med näring!
Ingen har dött av vitaminer men många har dött av läkemedel...!
Jag säger ingenting mer så har jag ingenting sagt...!! För nu...!!

Anneli.

2 kommentarer:

Medvetna-Val-Kvinnan sa...

Spännande med ny kostinriktning. Och intressant det där med din nya medicin. Hjärtat "verkar" må bättre men resten av dig mår sämre... Attans jobbigt att inte få ordning på det.
Kanske dags prova antroposofisk medicin? ;-)

Anneli Sjögren sa...

Hej Medvetna-val-kvinnan!
Antroposofisk medicin har jag faktiskt inte tänkt på, men däremot Ayurvedisk! Nåt måste göras i alla fall om jag vill bli frisk, för den traditionella sjukvården har bara symptombehandlingar att erbjuda..!!
Men att lägga till mer Raw food tror jag på!! Mer näring kan aldrig vara fel!!