Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

söndag 8 april 2012

Häxkväll! :D

(Bild hämtad från Internet)
Jo ni!! Idag har jag varit på häxkväll!! :P
Innan min Mediala Utvecklingscirkel blev en Medial Utvecklingscirkel så var vi ett gäng kompisar som träffades en gång i veckan för att prata om andliga saker, fika och leka med Tarotkort, och då kallade vi det för Häxkväll!

Nu var det Nettan och Katta som dragit ihop ett gäng för samma typ av aktivitet och självklart blev det då en häxkväll!! :D
I 5 timmar satt vi "häxor" och "spådde" varandra, fikade och hade hur trevligt som helst!! :D När vi råkade titta upp på klockan trodde vi knappt våra ögon - hur kunde tiden gå så fort??
Som bekant flyger tiden när man har roligt, och det märkte vi verkligen av idag!!

Anneli.

Inga kommentarer: