Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 14 april 2012

Plantering utanför lokalen

Igår skrev jag ju att jag eventuellt skulle plantera Penséerna och påskliljorna jag köpte igår, och det gjorde jag!! :D Så här fint blev det:
Och här en närbild:
Ska försöka komma ihåg att ta kort på arrangemanget när lite fler av knopparna har slagit ut!
Lägg också märke till den fina "Välkommen-stenen" med den lilla jordgubbsfiguren! Den är så söt tycker jag!! Kompisen Nettan gav den till mig förra året! Klicka på bilden så blir den större!

Och apropå Nettan så ska hon och jag till en annan kompis födelsedagskalas imorgon! Det ska bli kul! :D
Men nu, nu blir det TV-soffan med Janne! :D

Anneli.

2 kommentarer:

Medvetna-Val-Kvinnan sa...

Så fint blomsterarrangemang! Gillar den lilla "Jordgubben"! Sugen på att besöka din lokal :-)

Anneli Sjögren sa...

Tack så mycket!! Och finare kommer det förhoppningsvis att bli när Penseerna vuxit på sig lite och Påskliljorna blommar!! :D
Jordgubben är verkligen söt!!
Ja kom och hälsa på du!! Det vore kul!! :D