Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

måndag 2 april 2012

En kall dag i april

Det är kallt....! Det är blåsigt och grått.....! Marken är geggig utanför huset...! Har absolut ingen lust att gå ut! Dessutom är jag nyduschad och blöt i håret...!
Nämnde jag att det är kallt också??

Jag skulle ju ut och fota den där blommande busken som jag berättade om igår, men det har jag verkligen ingen lust med som ni förstår!
MEN! Jag kom på att jag tog några kort på nämnda buske förra året, så nu har jag letat på dem!! :D (Det gäller ju att vara lite smart!!)
Och, voilá!! Här ser ni ett av dem!! :D
Visst är den fin!!?! Det kortet är taget den 21 april - 11, vilket säger mig att våren faktiskt är rätt tidig i år!! Typ 20 dagar tidigare än förra året!! Det blir man ju inte direkt ledsen av..!! :P

Tre saker som man inte heller blir direkt ledsen av och som jag vill uppmärksamma lite särskilt, händer imorgon:
1. Det är Jannes och min 18-åriga bröllopsdag! ♥
2. Handledarutbildningen börjar! :D
3. Det är Medial utvecklingscirkel på kvällen! ♥ =)

Potential att bli en helt fantastisk dag alltså!! :D

Anneli.

Inga kommentarer: