Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

tisdag 12 oktober 2010

Grubblerier

Just nu lever jag uppe i tankarna hela tiden!!
Tänker förstås på den där lokalen!! I mitt huvud har jag redan provat ut olika sätt att möblera den och planerat olika verksamheter jag kan ha där!! Jag sov knappt i natt kändes det som - jag bara tänkte och tänkte och tänkte på lokalen...!!
Inte bara på möbleringen - jag tänker mycket på finansieringen också...! Det är verkligen läskigt att ta på sig en fast utgift utan att veta hur det kommer att gå!!

Jag brukar alltid säga till andra att de ska känna in och lita på magkänslan, och nu behöver jag säga det till mig själv!! Men just nu är det som att jag inte kan!! Jag är bara uppe i huvudet!! Jag är inte ens medveten om att jag har en mage!! (Utom när jag är hungrig...!)

Jag behöver nog sova på saken några nätter till, och sen ta med mig Katta och några andra kompisar till lokalen så att de kan ge mig lite feedback...!

Sounds like a plan!! :D

Anneli.

6 kommentarer:

kanjagblifrisk sa...

ja, inte lätt det här... Jag har också haft beslutsångest om en grej men det är ingen brådska så jag låter det vara tills en känsla dyker upp eller tills jag tröttnar på att vänta...
Men kompisarna kan säkert hjälpa dig, om inte annat så när man hör det man inte vill göra så märker man det direkt eftersom man bara måste säga emot då om du förstår vad jag menar ;-)
Ha det gott!
Kram =)

Lena sa...

Åh, det är sent och jag får hoppa i säng. Sitter här och läser lite bloggar och inlägg. Alltid intressant att komma hit och läsa hos dig tycker jag. Men nu får jag nog allt lägga mig.

Maria sa...

Haha! Jag har alltid känt mig äldre än vad jag är, och alltid längtat efter att bli äldre. När jag var 14 längtade jag efter att bli 30! Tänkte att man skulle vara lite klokare då ;)

Det är så spännande att följa din resa, hoppas hoppas det blir bra. Håller tummarna!

Kram

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Ja, det har du rätt i!! Är det DET man har kompisar till kanske!! ;-) He, he...!!

Lena: Tack för dina ord - det värmer!! Och jag älskar att gå in på din blogg och titta på alla fina foton!! :D

Maria: Jag har också "alltid" känt mig äldre än vad jag är!! Utom nu när jag ÄR äldre - nu känner jag mig yngre än jag är!! Konstigt det kan vara!! :D
När jag var yngre hade jag många äldre kompisar och nu för tiden har jag ganska många rätt så mycket yngre kompisar!! Den yngsta av mina vänner är ett halvt dygn äldre än mitt äldsta barn!! Det du!! :D

hallonmuffin sa...

Det är härligt att få vara med på din resa Annelie. Jag är säker på att det komme bli bra - om det känns att det blir bra. Men jag förstår också att man är orolig, eftersom man inte vet hur det blir.

Anneli Sjögren sa...

Jupp...! Det är mycket att tänka på!! Förutom det rent ekonomiska så är även frågan Hur mycket kommer jag att orka jobba!?! Jag kommer ju ur utbrändhet och har faktiskt inte haft ett "riktigt" jobb på 20 år!!! Då menar jag en anställning med tider att passa och en chef som tycker massa saker...! Egen firma har jag ju haft i några år, men då jobbar jag ju på mina egna villkor! Det skulle jag visserligen göra även med den nya lokalen, men jag behöver få ihop mycket mer pengar för att kompensera för hyran, försäkringar och att jag måste ta bilen in till stan istället för att gå över gräsmattan...!