Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 15 oktober 2010

Visitkort och foldrar

Idag har jag suttit framför datorn alldeles för länge!!
Jag har kollat mail och facebook, läst och kommenterat på bloggar, suttit på youtube (där kan man verkligen fastna!!!) OCH gjort lite nytta - d v s printat ut foldrar om PSYCH-K och gjort visitkort som jag nu ska laminera och skära till!
Imorgon ska jag nämligen ha ett litet föredrag om PSYCH-K!!! Det ska bli väldigt spännande att se vad detta kan ge!! Jag hoppas att det kan bli lite bokningar på PSYCH-K-balanseringar!!

Ja, som ni hör så har jag inte tid att sitta här!! Jag behöver förbereda mig och göra klart visitkorten!!

Morsning och Good bye!!

Anneli.

3 kommentarer:

kanjagblifrisk sa...

Tittar förbi lite snabbt för att tipsa dig om en bok jag lånade på biblioteket, tyckte den är riktigt bra! =)
Kanske något för dig?
http://www.fitsugar.com/Book-Review-Jillian-Michaelss-Master-Your-Metabolism-3023230
Ha det gott!
Kram!

hallonmuffin sa...

Hej Anneli! Hoppas föredraget går finemang? Men det är jag säker på att det gör. Själv ska jag ned till småland med jobbet, så min helg är fullsmockad. Men jag hinner säga hej till mamma, bror och några vänner. Inte fy det heller. KRAM

Anneli Sjögren sa...

Artemis: Tack för boktipset!! Kollade in länken och tänkte när jag läste vad där stod att "det är ju så jag gjort och gör". D v s undviker mat med e-nummer, äter ekologiskt och naturligt så mycket det går.. Det jag inte gör är väl att motionera....! Sen lät det ju inte som att hon rekommenderar LCHF precis...! Men den låter helt klart värd att kolla in ordentligt!! KRAM!!!

Vera: Föredraget gick finfint!! Det var inte så många som kom, men jag fick in 2 bokningar i alla fall!! :D
Ha det så bra i Småland!! KRAM!!!