Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

fredag 29 oktober 2010

Happy Halloween!!

Tittar in på min blogg för att önska er alla en trevlig helg!!

Jag har inte så mycket att berätta om dagen som snart är till ända mer än att jag har börjat titta lite efter framförallt stolar och bord till lokalen. Men uj, uj, uj vad dyrt det kan bli...!! Det gäller att hålla hårt i plånkan!! Jag kommer att åka runt och leta grejer på second hand-butiker i första hand och det ska bli riktigt roligt - jag gillar att kolla på second hand!!

Men nu väntar sängen!!
Happy Halloween allihopa!!

Anneli.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag tycker second hand låter som en utomordentligt fin ide. Det finns fina gamla möbler med själ istället för nyproducerat. Ha en fin helg. Kram

Anneli Sjögren sa...

Eller hur!!! Det är ju fantastiskt bra att ta tillvara på sånt som andra har tröttnat på!! :D

Anonym sa...

Kolla på gratissidor också som bortskänkes.se till exempel =)
om du vill alltså...
kram!

Anneli Sjögren sa...

Tack Artemis!! Det ska jag göra!!
Kram!