Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

onsdag 13 oktober 2010

Socialt företagarkurs

Imorse var det som vanligt på onsdagarna bara att pallra sig upp när väckarklockan (=mobilen) gick igång kl 7.20! *Gäääsp*
Ny dag - nya möjligheter tänkte jag.....inte! Nä, så tidigt på morgonen tänker jag inte överhuvudtaget - jag har fullt sjå att svänga benen över sängkanten och stappla ut till badrummet - helst utan att snubbla över nån katt!!
I vårat badrum har vi en duschkabin med inbyggd radio(!) och den sätter jag på det första jag gör! Och jag har en sak att säga om det: Tack och lov för morronpasset i P3!!! Det är de som får mig att vakna på morgonen! Martina, Hanna och Kodjo - I love you!! :D

För ovanlighetens skull hade jag gott om tid efter att alla morgonbestyr var avklarade och stod i köket och mer eller mindre bara väntade på att klockan skulle visa att det var dags att backa ut bilen ur garaget och åka in till stan för att närvara på ännu ett kurstillfälle på Socialt företagarkursen! Och vad tror ni händer när man för en gångs skull har gott om tid?? Jo, jag stod förstås och slöade till och glömde av tiden och höll nästan på att komma för sent!!
Såå typiskt!! ;-)

På kursen övade vi på mötesteknik igen och försökte få nån ordning på alla enkäterna för vår marknadsundersökning. Vi är inte riktigt färdiga för att analysera svaren än, men blir förhoppningsvis det nästa vecka när vi ses här hos mig på veckomötet med min grupp.
Och apropå att gå upp tidigt på morgonen; nästa onsdag ska vi till Rättvik på en föreläsning om reklam på internet och då måste jag åka hemifrån senast kl 07.00 på morgonen! Rent okristligt tidigt om nån frågar mig!! Det är ju knappt nån idé att gå och lägga sig innan...!! ;-) Men föreläsningen blir nog intressant!! Om jag kan hålla mig vaken...! :D

Anneli.

9 kommentarer:

urbanista sa...

Livet vore sååå mycket tristare utan Martina, Hanna och Kodjo!!! Åh, när Kodjo går igång med sina improviserade imitationer! :-D

Maria sa...

Svar från min blogg: Tack, tack och tack!! :) Javisst var bilderna vackra!! Jag älskar dom!

Förresten, tänk var olika man kan vara. Jag älskar att gå upp tidigt på morgonen, speciellt när jag vaknar pigg! Fast sen stupar jag i säng vid tio också, men det är en annan sak ;)

Kram

Anneli Sjögren sa...

urbanista: Är du vaken så dags att du lyssnar på Morronpasset i P3?? Nu blev jag förvånad!! ;-) Ja men visst är Kodjo för härlig!! Jag älskar hans imitation av King Julian!!!

Maria: Du tillhör i alla fall de "normala"...! Samhället tar ingen hänsyn till oss som är morgontrötta och kvällspigga!! Jag tycker det är diskriminering!!! ;-)

kanjagblifrisk sa...

Det finns faktiskt en förening för de kvällspigga ;-)
http://www.b-samfundet.se/
Det ÄR diskriminering att hela samhället är uppbygd efter morgomänniskornas dygnsrytm. Så länge man inte har kor att mjölka ser jag ingen anledning varför alla ska behöva gå upp tidigt i ett modern samhälle som vi har... Dessutom är det slöseri med resurser!! Folk presterar 100 gånger bättre om de kan följa sin naturliga dygnsrytm =)
slut på föreläsningen ;-)
Kram!

Anneli Sjögren sa...

Tack Artemis för föreläsningen!! Skönt att det finns en förening för såna som oss!! Tack för länken! Ska genast in och kolla!! :D

Spökbloggaren sa...

Hallå där Anneli!
Tack för kommentaren. Alltid lika kul att se att du varit inne och kommenterat :-) Kan du inte berätta lite om vad som hände vid din regression. Vore jättespännande att höra om det.
Kram,
Eva

Anneli Sjögren sa...

Jag gör det direkt på din blogg eftersom det inte går att kopiera och klistra in där!!

Lesly Valencia sa...

Hej Anneli! Tack för alla kommentarer. Så du tror också att vi alla är samma själ, jag ska kolla in "Samtal med gud" böckerna, tack för tipset.

Jag ska också införa att jag ska försöka meditera en gång i veckan minst. Men jag har så många mål just nu så det får vänta lite.

De "bokhyllorna" är stadiga och håller nog för en rejäl hög. Man skruvar fast med två skruvar så det håller allt ;)

Låter som att det går bra för dig. Mötesteknik och föreläsningar :)

Ska försöka göra ett videoinlägg. Ha en bra dag!

Anneli Sjögren sa...

Lesly: Samtal med Gudböckerna är verkligen läsvärda och lättlästa!! Och absolut inte religösa!! I alla fall enligt mig!! ;-)

Det är verkligen skönt att meditera, och man måste ju inte sitta så himla länge om man inte vill!! Börja med 10 minuter eller så och sen kan du öka vartefter du känner att du vill!

Ja, det går rätt bra faktiskt!! :D Mitt största problem just nu är nog att jag är så lättstressad - men det är ingenting som inte lite Meditation kan råda bot på!!! ;-)

Ser fram emot ett videoinlägg på din blogg!! Endera dan gör jag ett på min blogg också!! :D