Hjärtligt Välkommen!

Välkommen till min blogg! Jag som skriver den här bloggen är en riktig mångsysslare både vad gäller professioner och intressen, så bli inte förvånad om de ämnen jag skriver om inte verkar höra ihop alla gånger!! ;-) Min fysiska hälsa fick gärna vara bättre, och jag jobbar på att det också ska bli så, med bl a naturmedicin och homeopatmedel. I högerkolumnen hittar Du min e-mailadress och jag blir jätteglad om Du hör av Dig till mig om det är nånting Du undrar över! Kommentarer välkomnas förstås också! Kom ihåg att komma tillbaka och se vad jag svarade på din kommentar!!//Anneli.

lördag 9 oktober 2010

LÖRDAGSMIRAKEL!

Som några av er kanske märkte så var jag uppe och nattsuddade i natt igen...! Klockan var 2.30 när jag kröp ner bredvid min djupt sovande man.
Klockan 7.30 ringde det i telefonen och eftersom en av husets telefoner står bredvid min säng så var det jag som svarade - mer eller mindre i sömnen...!
Det var Birgitta från Sala som ringde. Birgitta är den som är samordnare för Healingmediumkursen jag går, men som jag denna gång - till min stora sorg - sagt ifrån för att jag helt enkelt inte har råd. (Kommer inte ihåg om jag har nämnt Healingmediumkursen, men det är en kurs i Andlig healing och jag siktar på att bli Certifierad Andlig Healer inom en inte allt för fjärran framtid!)
I alla fall; Birgitta går rakt på sak och talar om att våran lärare; Andreas Hindström från Göteborg beordrar mig att komma till kursen!! Jag hinner inte mer än dra efter andan för att protestera förrän Birgitta - som tydligen läst mina tankar - säger att jag inte behöver betala; jag ska bara infinna mig!
Andreas vet att jag inte mår bra och att ekonomin är klen just nu, men vill gärna försöka hjälpa mig till bättre hälsa genom Healingen!
Åh! Jag blev så rörd och glad att jag nästan började grina!!
Så det var bara att ta sig ur sängen och in i duschen och se till att komma i ordning och iväg!
Så hela dagen har jag alltså varit på kurs och fått och gett massor av Healing!! :D
För er som aldrig provat Healing: gör det!! Det är såå skönt!!

Egentligen skulle jag vara på fest ikväll, men är alldeles för trött för det, så jag ringde till värdinnan och sa som det var; att jag var tvungen att välja mellan kursen och festen, och hon hade full förståelse för mitt val!!
Imorgon fortsätter kursen och då ska jag tydligen få extra mycket Healing!! Det ser jag verkligen fram emot!! :D

Vill du veta mer om Andreas Hindström så gå in HÄR.
Vill du veta mer om Sveriges Spiritualistiska Kyrka så kan du klicka HÄR.

OBS! Jag räknar mig inte som religös och vill på inget sätt "dula på" nån åsikt på någon!! Alla får tro vad de vill och blir saliga på sin tro!!

Snart ska jag hoppa i säng, för jag är så fruktansvärt trött!! Men jag ser verkligen fram emot kursen imorgon!! :D

Anneli.

6 kommentarer:

urbanista sa...

Det säger säkert mycket om din lärare Andreas. Glöm inte bort att det säger minst lika mycket om dig! xxxxx ♥♥♥

hallonmuffin sa...

Ja, jag håller med föregående talare! :) Vad spännande och hedrande det måste kännas! Det är du värd, big times. KRAM

Maria sa...

Åh härligt härligt Anneli!!

Jo, det är vi nog Lesly och jag. Vi har gått precis samma utbildning och snart börjar jag på den hon går nu, hehe. Det är skönt att det finns fler som en själv så man inte tror att man har gått och blivit tokig ;) Får se hur det blir med jobbet, fortsätter leta efter nått som faktiskt ger pengar :)

Kram

healthywealthywellness sa...

Vad roligt! Det låter ju onekligen som ett mirakel att någon ber en att vara med på en kurs utan att man behöver betala! Det lönar sig att vara godhjärtad ibland!

Lena sa...

Åh, vad underbart att få gå på kursen trots allt. Det finns underbara människor runt omkring en.

Anneli Sjögren sa...

Åh ni underbara, underbara!!! <3
Tack alla för era fina ord!!

urbanista: Tack för den komplimangen!! Den känns extra bra eftersom jag vet att du menar det!! Gulle dig!! <3

Vera: Tack även till dig!! Ja, det kändes verkligen hedrande!! <3

Maria: Tack!!
Ja, det är roligt att du och Lesly liksom följer varandra!! Hoppas ni hade det trevligt!!
Oroa dig inte över att ev ha blivit tokig - det underlättar här i livet att vara just det!! :D <3

Jenny: Ja, det kändes som ett mirakel!! Dessutom bad han mig inte - han beordrade mig!! ;-)
Det lönar sig ALLTID att vara godhjärtad!! Man kanske inte märker effekten av det på en gång, men man kan vara säker på att förr eller senare så ger det utdelning!! Dessutom har man gott samvete - en belöning så god som någon!! :D <3

Lena: Ja, det var verkligen underbart att få gå kursen trots allt!! Och det ger hopp om framtiden att det verkligen finns så underbara människor!! :D <3